Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ


Την Παρασκευή 6/4 μια ομάδα μαθητών του σχολείου μας, η Αργυρώ Θωμαδάκη, η Σταυρούλα Κιτσανού, η Μίνα Κιούπη, η Κατερίνα Κοντού, η Μελίνα Κουρή, η Τζένη Καλαντζή, η Ειρήνη Λατσούδη και η Όλια Λέγγα, επισκεφτήκαμε με τη συνοδεία της κ. Καμαριωτάκη και της κ. Σιμάτου το ίδρυμα Αγία Τριάς στο Ίλιον.
Την πρωτοβουλία είχε η κ. Καμαριωτάκη που μας πρότεινε να διακοσμήσουμε οι ίδιοι λαμπάδες και να τις δωρίσουμε στα παιδιά ενός ιδρύματος. Πολλοί αποφασίσαμε να βοηθήσουμε, όχι μόνο όσοι αναφέρθηκαν παραπάνω αλλά και οι: Εύη Καπλάνη, Κατερίνα Αθανασοπούλου, Έλενα Ευαγγελάτου, Ελίνα Βαβουγυιού, Μελίσσα Γκελή, Μαρία Μιδέλια, Μαρία Δημουλά, Στέβη Κανάκη. Ήταν μια ευκαιρία να αξιοποιήσουμε τη δημιουργικότητά μας για καλό σκοπό.

Ύστερα από συνεννόηση με τη διεύθυνση του ιδρύματος η Αγία Τριάς, το επισκεφτήκαμε για να συναντήσουμε τα 25 παιδιά του ιδρύματος, όλα κορίτσια και ένα αγοράκι. Μπορέσαμε να γνωρίσουμε τα μικρότερα και να δώσουμε στο καθένα τη λαμπάδα του. Συζητήσαμε, παίξαμε μαζί τους, γίναμε φίλοι. Όταν ήρθε η ώρα να φύγουμε και να τα αποχαιρετήσουμε, λυπηθήκαμε τόσο εμείς όσο και αυτά και υποσχεθήκαμε να πάμε ξανά.
Ήταν σίγουρα μια όμορφη εμπειρία. Δώσαμε και πήραμε χαρά. Αισθανθήκαμε περισσότερο άνθρωποι.
                                                                   
  Αργυρώ Θωμαδάκη Β2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου